Aldrig mere lort op af nakken!

Jeg tror alle forældre har prøvet det; baby har gjort en aktiv indsats for at undgå forstoppelse, til stor tilfredsstillelse for såvel sig selv som forældrene. Man smutter lige ud og skifter ble, og så er det, at gruen går op for en – bleen har ikke begrænset skaden, og det er tydeligt, at både tøj og baby skal have en grundigere afvaskning end man forventede…..

Crap… bogstaveligt talt. Op og ned af ryggen, ud af siderne på benene, en veritabel bæ-eksplosion. Så er det, at man står og tager tilløb til at klæde baby af. Fordi man ved bare, at uanset indsatsen, uanset hvilken rulleteknik man bruger, uanset hvor umage man gør sig, så vil baby få lort hele vejen op i nakken, op i håret, og hvis uheldet er ude, på arme og ben, og hvis det går helt galt – alt i de nære omgivelser inklusive en selv.

Suk… SUK!

Frygt ej! Jeg har på snedig vis fundet løsningen ved hjælp af Internettet! Se bare her – ifør blot din baby i den rette body, den med den kuvertagtige halsudskæring, ikke knapper, og så skal du ikke mere frygte babylort ud over det hele. Man ruller simpelthen bare bodyen ned om babys krop i stedet for at trække den over hovedet. Det er genialt!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s