Aldrig mere røde numser!

Krudtuglen har faktisk storts set ikke haft rød numse, og aldrig med kødsår-agtig rød numse. Nu ved jeg jo godt, at de der unger aldrig kommer med en how-to bog, eller en Baby for Dummies, men jeg tror, vi har fundet et trick, som næsten altid virker.

Igennem samtlige 16 måneder vi har haft vores lille guldklump, har vi, efter at have vasket ham grundigt med skumvaskeklude og vand, føntørret den lille numse med svag varme til den var helt tør og glat.

Jeg tror at det, kombineret med at være meget obs på, om junior trænger til at få en ny numse (AKA bleskift), har gjort, at vi faktisk ikke har haft de problemer. Heller ikke i forbindelse med tandfrembrud faktisk. De gange han så har haft en anelse rød, har vi suppleret med et tyndt lag zinksalve (det skal helst være tyndt, så det ikke bidrager med mere fugt fremfor at beskytte huden mod bakterier, så den kan få lov at hele).

Det er lidt af en øvelse, og hurtige bleskift er ikke noget vi bruger herhjemme, til gengæld får man jo både hyggetid, pludretid og en dejlig numse ud af det, og hvem kunne ikke godt tænke sig det???

Nu hvor han er kommet i dagpleje, kan vi jo så ikke styre, hvordan bleskift bliver gjort der, så nu er vi bare endnu mere opmærksom på at få tørret numsen grundigt herhjemme.

Om vi er blevet grinet af, når vi står der med føntørreren rettet mod Krudtuglens numse? JA! Det kan du tro – men grinene er forstummet, når folk har set, at det virker – prøv selv 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s