Flere Gratis Penge…

Det lyder spændende, ikke? Fristende endda… Måske ligefrem dragende… Mod butikkerne! Og webshops’ene!

Ups, men vi glemmer da vist lige noget; Gratis Penge kan findes andre steder end i de gode tilbud, der ligger og venter på os på hylderne. Må jeg lige minde om reglerne, der står her, i et af mine ældre indlæg.

Udover at vinde Gratis Penge i Lotto eller på Skrabelodder, kan du også gøre noget ekstra godt for dig selv samtidig. Meld dig ind i Sygeforsikringen “danmark”. Hver gang du får tilskud til noget, er det også Gratis Penge. Det var faktisk min kære moder, der mindede mig om det her til morgen, klog kvinde, hende mor. Godt spottet!

Men det er penge, jeg allerede har betalt, tænker du måske, så derfor gælder det ikke. Til det må jeg bare bruge det slående og altid alt-overtrumfende modargument: “JO!”

Du skal se det sådan her: Når du får tilskud til noget fra “danmark”, så får du penge tilbage for noget, som du allerede har købt. Det er faktisk at benytte sig af et tilbud, der fungerer i modsat rækkefølge; der er tilbud på ydelsen/produktet, du får bare først de Gratis Penge når kvartalet slutter. Tilbudet gælder bare kun for dem, der er medlem af denne eksklusive klub.

Jeg ved godt, det er for sent for nogle… Dem, der ikke fik meldt sig ind, før de blev syge… Så sørg nu lige for, at det ikke også bliver for sent for dig! Du kan melde dig ind i basismedlemskabet her. Det koster kun 99,- kroner i kvartalet, og sikrer dig på den måde, at får du en alvorlig sygdom eller noget andet, du kan få tilskud til i de dyrere grupper, har du ret til at opgradere dit medlemsskab og dermed få tilskud til fx dyr medicin. Do it! Do it NOW! Før det er for sent… Børn er gratis. Dvs. børn under 16 år er gratis forudsat, at du er meldt ind. Så hvis ikke du vil gøre det for din egen skyld, så gør det for dine børns.

Og hav så en rigtig god weekend! Og udnyt om muligt friheden til at få fingrene i nogle Gratis Penge! 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s