Dagens og nytårets højdepunkt

Hva så, kom du godt igennem nytårsaften? Fik du en ordentlig nytårskæp i øret, eller gik det mere stille for sig? Var der krudt i røgen eller røg krudtet?

Hos os fik vi rigtig mærket, at nytårsaften for første gang blev fejret med en baby. På den gode måde heldigvis 🙂 Lukas blev lagt i seng til normal tid, og så vågnede han faktisk ikke før der skulle skydes af! Hvilket vil sige, at jeg fik lov at spise tre retter i fred 🙂 Det var rigtig fint og fungerede perfekt. Den største forskel i nytårstraditionen var, at kæresten og mig blev indendørs med Lukas og så fyrværkeri i år. Lukas var til gengæld helt og aldeles med på det der fyrværkeri! Det var da godt nok lige noget der passede ham! Han holdt koncentrationen til at kigge ud af vinduer i over en halv time, mens han smilede, grinede og sprællede med benene 🙂 Dejligt! Der er nu noget helt særligt over at se sit barn være overstadigt glad!

Vi holdt ud til 3:30… Det var lidt vildt og kunne i udpræget grad mærkes dagen efter! Men så fik vi jo også lige chancen for at sove formiddagssøvn med Lillen 🙂 Og det er altså bare hygge for sådan en nybagt mor, som mig, at ligge klemt inde mellem sine to drenge og sove! Det tidspunkt, hvor jeg går i seng, er faktisk typisk dagens højdepunkt – og det kan jeg godt høre, det lyder ret kedeligt, men når ens kæreste holder om en fra den ene side, og ens barn putter sig ind til en fra den anden side, så mangler man bare ikke andet i livet!

 

Hvad er dit dagens lykkeligste tidspunkt?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s